Latermix Beton 1600: lagani konstrukcijski beton

Lagani konstrukcijski beton visoke čvrstoćepraktičan i jednostavan za primjenuMehanička otpornost Rck35.

Latermix Beton 1600 je gotova smjesa laganog konstrukcijskog betona u vreći koji se odlikuje visokom čvrstoćom, praktičnošću i jednostavnošću primjene za izlijevanje konstrukcijskog betona ili montažnih elemenata te gdje god je na gradilištu potreban konstrukcijski beton visoke čvrstoće.

Masa betona Latermix Beton 1600 smanjena je upotrebom ekspandirane gline Laterlite, zbog čega izliveni beton teži približno 1600 kg/m³, što je veliko smanjenje težine u odnosu na oko 2400 kg/m³ tradicionalnog betona.

Latermix Beton 1600 u potpunosti je u skladu s važećim tehničkim propisima. Iako je lagan, čvrstoća betona Latermix Beton 1600 usporediva je s tradicionalnim betonima pripremljenima na gradilištu. Naime, njegova karakteristična tlačna čvrstoća Rck iznosi 35 MPa (razred čvrstoće LC 30/33).

Negoriv je (Eurorazred A1).

Latermix Beton 1600, kao i Latermix Beton 1400, u kombinaciji s epoksidnim ljepilom Connettore Chimico predstavlja certificirano rješenje za povećanje nosivosti podne ploče za 100 %, što je potvrđeno ispitivanjima na Politehničkom sveučilištu u Milanu.

ZATRAŽI INFORMACIJE
 • Tehnički listovi, sigurnosni listovi i izjave o svojstvima
 • Priručnici i brošure
 • Prednosti

 • Područja primjene

 • Način ugradnje

Prednosti
Područja primjene
Način ugradnje

ZATRAŽI INFORMACIJE


  Request for consent
  Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

  Fields marked with * are mandatory