Laterlite

Laterlite je linija laganih proizvoda za izolaciju na bazi ekspandirane gline koji se upotrebljavaju za gradnju i renoviranje građevina s lakoćom, izolaciju i otpornost za višestruku primjenu na području građevinarstva, realizacije zelenih površina, geotehnike i infrastruktura s visokotehničkim rješenjima koja poštuju okoliš i njegove stanovnike.

Lagane gotove smjese u vrećama za podloge, estrihe, konstrukcijske betone i konektore za sustave za konsolidaciju podnih ploča.

Gras Calce

Gras Calce je asortiman posvećen prethodno doziranim proizvodima u dvostrukim vrećama za mortove, žbuke, betone i estrihe, a više od 50 godina predstavlja referentnu točku za kvalitetu, jednostavnost i sigurnost korištenja u svakodnevnim
zahvatima obnove zgrada. Širok asortiman proizvoda nudi rješenja visoke tehničke vrijednosti i u cestovnom sektoru, kao i za održavanje i konzervaciju postojećeg  graditeljskog nasljeđa.

Ruregold

Ruregold je linija tvrtke Laterlite namijenjena za ojačavanje zidanih i betonskih konstrukcija za građevinarstvo i infrastrukture.
S više od 20 godina iskustva Ruregold nudi certificirana rješenja s visokotehničkim kompozitnim materijalima kao što je sustav CRM (Composite Reinforced Mortar) sačinjen od mreža od staklenih vlakana i specifičnih mortova za obnovu i konsolidaciju zidanih konstrukcija.

DRUGE NAŠE ZNAMKE

ZATRAŽI INFORMACIJE


    Request for consent
    Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

    Fields marked with * are mandatory