Latermix Beton 1400: lagani konstrukcijski beton

Lagani konstrukcijski beton za konsolidaciju i ojačanje podnih ploča Mehanička otpornost Rck25.

Latermix Beton 1400 je gotova smjesa laganog konstrukcijskog betona u vreći. Pogodan je za armaturne odljevke i spregnute ploče.

Položeni proizvod teži približno 1400 kg/m³, što je veliko smanjenje težine u odnosu na oko 2400 kg/m³ tradicionalnog betona. U potpunosti je u skladu s važećim Tehničkim propisom za građevinske konstrukcije (Ministarska uredba od 17. 1. 2018.), a kao veziva se koriste samo i isključivo cementi s Potvrdom o sukladnosti prema Ministarskoj uredbi br. 134 od 12. 7. 1999.

Iako je lagan, čvrstoća betona Latermix Beton 1400 usporediva je s tradicionalnim betonima pripremljenima na gradilištu. Naime njegova karakteristična tlačna čvrstoća iznosi 25 MPa.

Negoriv je (Eurorazred A1) i može se pumpati uobičajenom opremom.

Latermix Beton 1400, kao i Latermix Beton 1600, u kombinaciji s epoksidnim ljepilom Connettore Chimico predstavlja certificirano rješenje za povećanje nosivosti podne ploče do 100 %, što je potvrđeno ispitivanjima na Politehničkom sveučilištu u Milanu.

ZATRAŽI INFORMACIJE
 • Tehnički listovi, sigurnosni listovi i izjave o svojstvima
 • Priručnici i brošure
 • Prednosti

 • Područja primjene

 • Način ugradnje

Prednosti
Područja primjene
Način ugradnje

ZATRAŽI INFORMACIJE


  Request for consent
  Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

  Fields marked with * are mandatory