PaRis Fluid: samoizravnavajući estrih za grijane podove

ParisFluid-sacco
ParisFluid
ParisFluid-sacco
ParisFluid

Samoizravnavajući estrih protiv skupljanja visoke toplinske vodljivosti za grijane podove.

PaRis FLUID je samoizravnavajući estrih ojačan vlaknima visoke toplinske vodljivosti, protiv skupljanja i male debljine za sustave podnog grijanja / hlađenja.

Zahvaljujući visokom certificiranom koeficijentu toplinske vodljivosti (λ = 1,60 W/mK) PaRis Fluid je estrih za sustave podnog grijanja i hlađenje s provođenjem topline koji optimizira rad cijelog sustava podnog grijanja/hlađenja osiguravajući dobar i jednolik prijenos topline u prostorijama.

Samoizravnavajući i sa svojstvima protiv skupljanja ovaj proizvod omogućuje izvedbu površina do 200 m² bez spojnica i mreža za ojačavanje, čime se postiže bolja kvaliteta i sigurnost poda. Pogodan je za izravno polaganje lijepljenih podova, kako podova osjetljivih na vlagu (parket, gumeni podovi, PVC podovi, linoleum, elastični podovi itd.), već nakon 4 dana za slojeve minimalne debljine od 2 cm, tako i podova koji nisu osjetljivi na vlagu (keramički podovi, čak i velikog formata pločica, i slični podovi), i to već nakon samo 2 dana za slojeve minimalne debljine od 2 cm.

ZATRAŽI INFORMACIJE
 • Tehnički listovi, sigurnosni listovi i izjave o svojstvima
 • Priručnici i brošure
 • Prednosti

 • Područja primjene

 • Način ugradnje

Prednosti
Područja primjene
Način ugradnje

ZATRAŽI INFORMACIJE


  Request for consent
  Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

  Fields marked with * are mandatory