PaRIs 2.0: grijani estrih visoke vodljivosti

pavimento-radiante-paris-2-P17-5
riscaldamento-a-pavimento-paris-2-P17-6
pavimento-radiante-paris-2-P17-7
riscaldamento-pavimento-paris-2-ristrutturazione-P17-8
pavimento-radiante-paris-2-P17-5
riscaldamento-a-pavimento-paris-2-P17-6
pavimento-radiante-paris-2-P17-7
riscaldamento-pavimento-paris-2-ristrutturazione-P17-8

Vlaknima ojačan grijani estrih visoke toplinske vodljivosti, protiv skupljanja i male debljine.

PaRis 2.0 je grijani estrih ojačan vlaknima visoke toplinske vodljivosti, protiv skupljanja i male debljine za sustave podnog grijanja / hlađenja.

Zahvaljujući visokom certificiranom koeficijentu toplinske vodljivosti (λ = 2,02 W/mK) PaRis 2.0 je estrih za sustave podnog grijanja i hlađenje s najboljim provođenjem topline koji optimizira rad cijelog sustava podnog grijanja/hlađenja osiguravajući dobar i jednolik prijenos topline u prostorijama.

Ojačan vlaknima i sa svojstvima protiv skupljanja ovaj proizvod omogućuje izvedbu površina do 150 m² bez dilatacija i mreža za ojačavanje, čime se postiže bolja kvaliteta i sigurnost poda. Pogodan je za polaganje bilo kojeg poda, kako podova osjetljivih na vlagu (parket, gumeni podovi, PVC podovi, linoleum, elastični podovi itd.) tako i podova koji nisu osjetljivi na vlagu (keramički podovi, čak i velikog formata pločica, i slični podovi), i to već nakon samo 7 dana na estrih minimalne debljine od 3 cm.

Zahvaljujući svojstvu tlačne čvrstoće od 250 kg/cm² ne zahtjeva dodavanje termoplastifikatorskih dodataka. Polaganje je sigurno i jednostavno uz primjenu uobičajene opreme (može se pumpati pumpama za podloge).

ZATRAŽI INFORMACIJE
 • Tehnički listovi, sigurnosni listovi i izjave o svojstvima
 • Priručnici i brošure
 • Prednosti

 • Područja primjene

 • Način ugradnje

Prednosti
Područja primjene
Način ugradnje

ZATRAŽI INFORMACIJE


  Request for consent
  Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

  Fields marked with * are mandatory