Laterlite Plus: ekspandirana glina protiv kapilarne vlage

P2-laterlite-plus-FR
P2-laterlite-plus-FR

Posebna hidrofobna suha ekspandirana glina za sustave suhog estriha, ispune, izolaciju, smanjenje težine, izolaciju u dodiru s tlom.

Laterlite Plus jest posebna ekspandirana glina za podloge podova osjetljivih na vlagu. Riječ je o laganom agregatu koji, zahvaljujući svojoj šupljikavoj strukturi zatvorenoj unutar klinkerizirane ovojnice, postiže optimalan omjer mase i otpornosti. Često se upotrebljava u realizaciji toplinske izolacije zahvaljujući certificiranoj niskoj vrijednosti toplinske vodljivosti (λ = 0,09 W/mk).

Laterlite Plus ne zadržava vlagu. Koeficijent upijanja nakon 30 minuta uronjenosti iznosi otprilike 1 %. Ne sadrži organske materijale ni njihove derivate. Ne truli, ne propada s vremenom, otporan je na kiseline, lužine i otapala, pri čemu njegove karakteristike ostaju nepromijenjene. Negoriv je (Eurorazred A1). Kada je izložen velikim hladnoćama, ne lomi se niti upija vlagu. Zapravo je riječ o vječnom materijalu. Porijeklo proizvoda, zajedno s proizvodnim postupkom koji ne šteti okolišu, omogućuje ekspandiranoj glini Plus Laterlite da bude ekobiokomatibilan proizvod s certifikatom organizacije ANAB-ICEA za primjene u zelenoj gradnji.

ZATRAŽI INFORMACIJE
 • Tehnični in varnostni listi, izjave
 • Priročniki in brošure
 • Prednosti

 • Područja primjene

 • Način ugradnje

Prednosti
Područja primjene
Način ugradnje

ZATRAŽI INFORMACIJE


  Request for consent
  Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

  Fields marked with * are mandatory